Završena mala matura

Završena mala matura za šk. 2022/2023. Podijeljenje diplome i upis želja

Ejmen je od prvog razreda pokazivao talenat i ljubav prema matematici a kasnije je tu ljubav prenio i na ostale prirodne nauke. Iako je njegova generacija prolazila kroz turbulentne izazove i poteškoće tokom školovanja, on je priznanja i nagrade nizao od samih početaka. Zahvaljujući Ejmenu i vrijednim i predanim učenicima i učenicama poput njega, naša škola se našla na vrhu takmičarske tabele i na taj način podigao je njen ugled.

Uvijek je pokazivao zrelost i samostalnost u radu budući da je veoma vrijedan i uporan učenik koji se podjednako dobro snalazio i u timu. Iako tih i nenametljiv, izuzetno je prihvaćen u razredu kao dobar drug i cijenjen od strane nastavnika, podjednako pokazujući svoja znanja kako iz prirodnih nauka, tako i iz maternjeg i stranih jezika i vještina. Čestitamo mu i želimo puno uspjeha u daljem školovanju.

Učenik generacije u nastavi na bosanskom jeziku, Ejmen Mujović (VIII-1)



Dana 29. i 30.06. osmaci su nakon položene male mature upisivali liste želja u pratnji svojih roditelja i razrednika, kao i pedagoga i direktora škole. Tom prilikom svečano su im uručene diplome za dosadašnje rezultate i to diploma Muhamed Hevai – Uskufi, Avdo Međedović, sportske diplome i pohvalnice za odličan uspjeh i primjerno vladanje. Nosioci posebnih diploma Muhamed Hevai Uksufi i Avdo Međedović su ove godine briljantni učenici Kadir Redžović, Ema Hamidović, Almedina Ljajić i Anisa Ljajić, a diplomu sportiste generacije ponio je Denis Ljajić. Ovim sjajnim učenicima želimo da i ubuduće nastave putem koji su trasirali, a to je put znanja i nauke, rada na sebi i ispunjavanje zadanih ciljeva. Veoma smo ponosni na sve vas jer ste bili generacija za primjer kako po znanju tako i po disciplini i odgoju. Želimo vam sretnu i svijetlu budućnost!

Učenice odjeljenja VIII-2 Anisa Ljajić, Ilda Šaćirović, Melisa Bronja i Almedina Ljajić. Razrednica – Dženita Malićević
Učenici odjeljenja VIII-1 Elma Zahović, Anesa Šehović, Ema Hamidović, Kadir Redžović, Alen Bešić, sportista generacije Denis Ljajić, Ejmen Mujović. Na slici su razrednik Midhat Džigal i direktor škole Irfan Paučinac
Ejmen Mujović, Elma Zahović, Ema Hamidović i Irsen Asotić (VIII-1)
Pedagog škole, Elisa Paučinac sa učenikom generacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *