Prelazak na online nastavu

Prelazak na online nastavu

S obzirom na trenutnu covid19 situaciju, neposredna nastava se do kraja polugodišta u potpunosti “preselila” na online platforme za sve učenike od V do VIII razreda.

Od ponedjeljka, 30.11.2020. god. u Republici Srbiji svi učenici 5. – 8. razreda pohađaju nastavu od kuće. Odluku je na prijedlog kriznog štaba Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja proslijedilo školskim upravama, na osnovu koje je naša škola postupila i u potpunosti je spremna za ovakav vid nastave. Podsjećamo, škola je usvojila kombinovani model nastave na početku šk. 2020/2021. godine kada je određeni broj časova realizovan u školi dok su nastavu na daljinu učenici pohađali iz predmeta Tjelesni odgoj, likovna i muzička kultura, vjeronauka i djelimično drugi strani, odnosno, nematernji jezik. U tom smislu, već je započet proces nastave na daljinu koji je sada proširen na cijelu predmetnu nastavu.

Škola za potrebe nastave na daljinu koristi Google G-Suite paket alata za komunikaciju i učenje (https://edu.google.com/products/gsuite-for-education/).

Na zvaničnom sajtu MPNTR-a, možete pogledati detaljna uputstva o organizaciji rada u osnovnim školama.http://www.mpn.gov.rs/ministarstvo-prosvete-uputilo-skolama-detaljna-uputstva-o-organizaciji-rada-osnovnih-i-srednjih-skola-do-kraja-prvog-polugodista/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *