Obavještenje za završni ispit 2016/2017

OBAVJEŠTAVAJU SE UČENICI OSMIH RAZREDA DA ĆE SE POLAGANJE ZAVRŠNOG ISPITA ODRŽATI :

14.06.2017.god. Završni ispit iz BOSANSKOG JEZIKA sa početkom u 9 časova.

15.06.2017.god. Završni ispit iz MATEMATIKA sa početkom u 9 časova .

16.06.2017.god. Završni ispit iz KOMBINIRANOG TESTA sa početkom u 9 časova.                    

Napomena :

Učenici su obavezni da sa sobom ponesu potrebni pribor za rad, ovjerenu đačku knjižicu sa slikom i upisanom  šifrom učenika, vrijeme dolaska učenika najkasnije do  8: 15 časova, da budu u krugu škole u svim pomenutim danima.

Učešće na republičkom takmičenju iz bosanskog jezika

Učenica naše škole Belkisa Ujkanović u pratnji svoje nastavnice Samre Saitović učestvovala je na Republičkom takmičenju iz bosanskog jezika 26.05.2017., koje je ove godine održano u O.Š.“Avdo Međedović“ u Novom Pazaru u 14 časova. Naša učenica je na ovom Republičkom takmičenju zauzela 6. mjesto.

Continue reading Učešće na republičkom takmičenju iz bosanskog jezika

Proslava male mature

U prostorijama školske kuhinje 26.05.2017. u 14 časova organizovana je  proslava male mature za učenike osmog razreda. Na prigodan način učenici su obilježili završetak osmog razreda, uz prijatnu atmosferu i veselo druženje.

Proslavi su prisustvovali i njihovi razrednici, kao i svi nastavnici koji su im pružali znanje i bili neizostavni saputnici tokom osam godina školovanja. Učenici kažu da im je ova proslava bila kruna obrazovanja u ovoj školi, da iz nje nose najlepše uspomene, a mi im želimo puno uspjeha u daljem životu i školovanju.

[Best_Wordpress_Gallery id=”9″ gal_title=”Mala matura”]

Dan škole

Kao i svake godine učenici naše škole u saradnji sa svojim nastavnicima pripremili su prgodan program povodom obilježavanje Dana škole, 25.05.2017. Priredbu su svojim nastupima otvorili učenici nižih razreda (od prvog – četvrtog). Što se tiče viših razreda, prvo je nastupio školski hor koji je otpjevao dvije sevdalinke. Poslije njih nastupili su učenici sa svojim recitacijama i muzičkim numerama.

Na scenu je zatim stupio folklor koji su činele učenice petog razreda. One su odigrale dva kola – Sarajku i Čoček.

Poslije nastupa folklora učenici šestog razreda izveli su dva skeča.

Publika je zatim imala priliku da uživa u divnom glasu naših talentovanih učenica koje su odpjevale dvije pjesme.

Dramske komade „Kapetan Đžon Pipl Foks“ i „Gospođa Ministarka“ izveli su učenici petog i sedmog razreda.

Na samom kraju priredbe nastupio je školski hor koji je odpjevao dvije pjesme na engleskom (pjesme iz filma „Titanik“ i „Big Big Word“).

Voditelji programa su se zahvalili publici na prisustvu, bili su prava podrška našim učesnicima tokom trajanja priredbe.

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Dan škole”]