Jednodnevni izlet – Zlatibor

Za učenike naše skole organizovan je jednodnevni izlet na relaciji Duga Poljana – Zlatibor. Učenici nižih razreda na izlet su išli 13.05.2017. , dok je sa učenicima viših razreda izlet realizovan 20.05.2017. godine.

Ovom prilikom učenici naše škole su posjetili planine Zlatar i Zlatibor i imali priliku da upoznaju i vide prirodne ljepote ovih planina, kao i da se upoznaju sa njihovom turističkom ponudom.

Učenicima, kao i nastavnicima je ovaj izlet ostako u jako ljepom sjećanju, jer je ovo bila posebna prilika za međusobno druženje. Svi su ponijeli jako prijatne utiske sa ovog izleta.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Ekskurzija 2017″]

Ucešće na literarnom konkursu

Naši učenici su još jednom na najbolji mogući način predstavili svoju školu. Svojim učešćem na literarnom konkursu Bošnjačkog nacionalnog vijeća pokazali su svoj talenat i ljubav prema pisanoj riječi.

Na spomenutom konkursu, učenik naše škole, Ilhan Bronja, koji pohađa V razred, osvojio je 2. mjesto i laptop kao nagradu.

Takođe, dvije učenice VII. razreda, Altuna Muratović i Resmija Jakupović, dobile su zahvalnice za učešće na konkursu na kojem su njihovi radovi bili vrlo zapaženi.  Nagrade su im uručene 15. maja na svječanoj dodjeli u glavnom uredu BNV-a.

Bila nam je izuzetna čast da budemo dio takve manifestacije, a još veći uspjeh za našu školu predstavlja to što smo bili među nagrađenim učesnicima.

U dole prikazanoj galeriji možete pogledati slike sa dodjele nagrade kao i prijem kod direktora škole.[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Nagrade”]

Kros RTS Srbije 2017

I ove godine naša škola učestvovala je u tradicionalnom krosu RTS-a, koji je održan 12.05.2017.godine u 10 časova. Učešće u ovoj masovnoj, sportskoj manifestaciji uzeli su učenici svih razreda, od prvog do osmog razreda. Samo takmičenje obilježila je dobra sportska atmosfera i fer-plej. Učenici su pokazali da su veliki zaljubljenici u sport, i da vole aktivno da učestvuju u ovakvom tipu sportskog nadmetanja. Na kraju takmičenja održana je i svečana dodjela diploma najbržim ućenicima.

U dole prikazanom albumu možete pogledati slike sa ove manifestacije.[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Kros RTS Srbije 2017″]